Mainpage - About Peppi - Pedigree - Activities - Shows - Results - Photos

 

 

AGILITY-RESULTS

YEAR 2012 / AGILITY 3-CLASS

21.1.2012, Hyvinkää, judge Martti Salonen
Agilityrace A: disc.
Agilityrace B: +1,58 (clear race, but time +1,58), placement 5.
Jumprace C: +8,38 (5 points faultpoints and time +3,38) , placement 9.

 

 

BLOOD TRACKING-/MEJÄ-RESULTS
Only in Finnish

 

5.6.2011 Suomen Ridgeback Yhdistys (Open class, 1st prize, 40 points - > moves to the winner's class)
Köyliö
AVOIN
LUOKKA, AVO1
Tuomari Kari Kielo
Jäljen ikä 19:52
Jäljestämishalukkuus 4(/6)
Jäljestämisvarmuus 10(/12)
Työskentelyn etenevyys 8(/10)
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja kaadon selvittämiskyky sekä tiedottaminen / kaadolla haukkuminen 11(/14)
Käyttäytyminen kaadolla 3(/3)
Yleisvaikutelma 4(/5)
Laukausunsieto: Hyväksytty
Pisteet 40

Merkkaa lähtömakauksen, jonka jälkeen lähtöviitoitus opastetusti ja siitä innokkaasti jäljelle. Työskentely on ripeällä vauhdilla hyvin etenevää ja lähes jälkitarkkaa. Jälkeä edettäessä riistanjäljet alkavat myös kiinnostaa. 1. ja 2. osuudella riistanjäljet aiheuttavat pitkät tarkistukset, jotka koira lopulta selvittää itenäisesti ohjaajan tosin myös kehottaessa muutaman kerran. Muuten mennään ripeällä vauhdilla jälkiuran päällä molemmin puolin aaltoillen ja muutamalla tarkistuksella, joilta kuitenkin palaa itsenäisesti. Kulmista ensimmäinen pienellä tarkistuslenkillä ulkokautta ja makaus selvästi merkaten, toisella kulmalla nuuhkaisee makausta pysähtymättä ja tekee melko pitkän piston ulkokautta toisen osuuden alkuun. Kaadolle tulee jäljen päällä, nuuhkii sorkkaa ja tarkistaa jatkuuko jälki jääden kaadolle.
Erinomainen jälkisuoritus, joskin epätarkkuus toisella kulmalla ja pari pitkää riistanjälkien tarkistusta alentavat pisteitä.


1.6.2008 Suomen Ridgeback yhdistys (Open class, 3rd prize, 27 points)
Ruovesi Pilkottu
AVOIN
LUOKKA, AVO3
Tuomari Heikki Pirhonen
Jäljen ikä 20:30
Jäljestämishalukkuus 4(/6)
Jäljestämisvarmuus 5(/12)
Työskentelyn etenevyys 4(/10)
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja kaadon selvittämiskyky sekä tiedottaminen / kaadolla haukkuminen 6(/14)
Käyttäytyminen kaadolla 3(/3)
Yleisvaikutelma 5(/5)
Laukausunsieto: Hyväksytty
Pisteet 27

Hyvä ohjattu lähtö. Peppi jäljestää maa- ja ilmavainua käyttäen hyvin jälkityöhön sopivaa vauhtia. Ensimmäisen osuuden puolessa välissä Peppi poistuu määrätietoisesti jäljen vieressä olevalle kalliolle. Palautetaan jäljelle ja tullaan ensimmäiselle kulmalle, jossa makauksen osoittaa selvästi pysähtyen ja tutkien. Sen jäljeen laajat tarkastelut, jonka jälkeen jäljen suunta selviää. Toisen osuuden puolessa välissä taas poistuminen jäljeltä ja palautetaan. Toiselle kulmalle hyvin. Kulma jälkitarkasti ja makaus osoitetaan hyvin. Kolmas osuus erinomaista jäljestystä. Kaadon lähestyessä laajat tarkastelut ja kaadolle ilmavainulla. Kaadon tutkii ja otti sorkan suuhun. Osaava jäljestäjä, jolle tänään pari virhettä.


9.9.2007 Pirkanmaan Noutajakoirayhdistys ry (Open class, no result)
Vammala, Maso
AVOIN
LUOKKA, AVO0
Tuomari Jari Salokanto
Jäljen ikä 22:40
Laukausunsieto: Hyväksytty
Pisteet 0

Peppi aloitti matkansa varovaisen innokkaasti, mutta homma ei ottanut tulta. Hetimiten ajauduttiin sivuun ja suunta kohti lähtöä. Eikä uudestaan jäljelle osoituskaan tuntunut antavan vauhtia, vaan tarkkuus oli kovin epävarmaa. Yht'äkkiä otettiin yllättävä kulma vasempaan ja ennakoitiin huomattavasti virallista kulmaa eikä sieltäkään omin haluin osattu takaisin. Tämänkään jälkeen ei tuntunut homma toimivan ja kun hieman myöhemmin alettiin kaartamaan kaarrosta takaoikeaan, olin jo valmis lyömään vanhan filttihattuni vetoa, että homma oli sitten siinä. Mutta kun kaarros vei takaisin jäljelle, niin oli kuin vieteri olisi vedetty uudestaan ja jäljestys alkoi sujumaan. Koira jäljesti erittäin vaikeasti käveltävän kivikko-osuuden ripeää vauhtia osoittaen, että taidonjyvänen - ainakin - jäljestämisestä oli plakkarissa. Siinä sivussa nuuhkittiin makuu ja suoritettiin kulma sujuvasti. Toisen osuuden puolivälissä ajauduttiin sitten vauhdilla sivuun jäljeltä ja koe keskeytettiin. Varinaista jäljestystä nähtiin kovin vähän, mutta se mikä nähtiin oli kelpo suoritusta.

26.8.2007 Hämeen Spanielikerho ry (Open class, 1st prize, 47 points)
Ruovesi, Ylävääri
AVOIN
LUOKKA, AVO1
Tuomari Heikki Kulo
Jäljen ikä 23:00
Jäljestämishalukkuus 6(/6)
Jäljestämisvarmuus 11(/12)
Työskentelyn etenevyys 10(/10)
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja kaadon selvittämiskyky sekä tiedottaminen / kaadolla haukkuminen 12(/14)
Käyttäytyminen kaadolla 3(/3)
Yleisvaikutelma 5(/5)
Laukausunsieto: Hyväksytty
Pisteet 47

Rauhallinen, ohjattu lähtö. Peppi etenee mukavaa vauhtia, hieman varovasti, mutta jälkitarkasti koko ensimmäisen osuuden. Oikaisee ensimmäisen kulman ja makuu jää merkkaamatta. Toisella osuudella yksi pitkä pisto jäljen sivuun, mistä Peppi hieman emmittyään palaa jäljelle. Muutamin tarkistuksin kulmalle, missä makuu merkataan tarkasti. Kolmas osuus tarkkaa hyvää työtä suoraan kaadolle, jota jäädään nuuskimaan. Hieno, joskin hieman varovainen suoritus.

 

MENTAL TEST

Coming soon...